Update 29 september 2020

De overheid heeft strengere maatregelen in de strijd tegen Corona opgelegd. In ieder geval tot en met 20 oktober. Dat betekent dat ook Alwel de maatregelen aanscherpt. Zo helpen we bij de bestrijding van het virus. En beschermen we jou en onze medewerkers.
De volgende maatregelen gelden bij ons:

Contact

  • De balies van onze hoofdvestigingen in Breda, Etten-Leur en Roosendaal zijn alleen op afspraak geopend. Wil je iemand persoonlijk spreken, maar dan een afspraak.
  • Onze opzichters, beheerders en woon- en wijkconsulenten zijn in de wijk aanwezig. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en geven geen hand.
  • Onze beheerders, woon- en wijkconsulenten voeren, op afspraak, gesprekken met huurders aan de voordeur of in de voortuin of maken wandelingen met huurders. We komen alleen bij je binnen als dit echt noodzakelijk is.
  • Onze wijkkantoren zijn alleen open als we kunnen voldoen aan voorzorgsmaatregelen. Dat is helaas niet in alle wijkkantoren mogelijk.
  • Onze ontmoetingsruimten zijn tijdelijk gesloten.

Reparaties We hebben veel aannemers die voor ons aan het werk zijn. Zij werken volgens dezelfde voorwaarden als onze Onderhoudsdienst.
  • Het online inplannen van een reparatieverzoek kan helaas even niet.
  • Serviceonderhoud in Etten-Leur en Roosendaal is voorlopig geannuleerd.

Onderhoud
Schoonmaak
  • Schoonmaak in woongebouwen gaat gewoon door. Naast de reguliere werkzaamheden is er extra aandacht voor het ontsmetten van contactpunten zoals deurklinken, leuningen, toetsenpanelen van bijvoorbeeld liften, brievenbussen en bellenpanelen.


Huur betalen
Betalingsproblemen door het coronavirus? Het kan zijn dat je in financiële problemen komt door de maatregelen tegen corona. Maak je je zorgen of je de huur nog kunt betalen door de coronacrisis? Of lukt dat niet meer? Neem dan contact met ons op via 088 255 2000. Samen zoeken we naar een oplossing.


Hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met de volgende instanties:

Roosendaal
Steunpunt Corona, telefoonnummer 14 0165
ga naar de website corona steunpunt Roosendaal

Etten-Leur
Etten-Leur voor elkaar
telefoonnummer 076 501 64 50
info@etten-leurvoorelkaar.nl of facebook

Breda
Zorg voor elkaar Breda 076 – 525 15 15
of kijk op de website van Zorg voor elkaar Breda.

Meldpunt crisiszorg West-Brabant
De juiste hulp bij crisissituaties 24 uur per dag, 7 dagen per week
telefoon 0800 5099
kijk voor meer informatie op de website: https://www.meldpuntcrisiszorgwestbrabant.nl/