Kloostervelden biedt een mooie woonmix van huur en koop

Grenzend aan het historische Withofterrein ligt het voormalige houtproductiebos, dat bestaat uit drie grote stukken grond. Op het veld naast Kinderdagverblijf Doremi komen 44 sociale huurappartementen van Alwel.


Daarnaast (ook op veld I) komen 16 grondgebonden rij- en hoekwoningen (koop). Op de andere twee velden bouwt Maas-Jacobs koopappartementen (veld II) en grondgebonden koopwoningen (veld III). Meer informatie: https://www.kloosterveldenettenleur.nl/

Schetsontwerp van veld 1 met de appartementen van Alwel


Twee woongebouwen met huurappartementen
Ieder gebouw kent 4 woonlagen en bestaat uit 22 woningen. In elk gebouw zijn geïntegreerde, individuele fietsenbergingen, een hoofdentree met trappenhuis en 1 lift. De woningen zijn ongeveer 64 m² groot en krijgen een balkon aan de zuid-west zijde van het gebouw.

Planning: komst huurappartementen
De voorbereiding vraagt de nodige tijd. We verwachten dat de omgevingsvergunning nog voor de zomervakantie binnen komt. Dat betekent dat we waarschijnlijk in oktober/november starten met de bouw van de 44 sociale huurappartementen.

Op 23 januari 2020 tekenden wij de overeenkomst met Maas-Jacobs. Dezelfde dag kochten zij de grond van de Congregatie Zusters Franciscanessen van Etten.