Tilia. 14 sociale huurwoningen op een prachtige plek

Op een prachtige locatie, dichtbij winkelcentrum Van Bergenplein in Etten-Leur, herontwikkelt Nederlandse Bouw Unie (NBU) een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein. Hier komt een (nieuwbouw)plan met maar liefst 220 woningen: het Van Bergenpark.

14 sociale huurappartementen
Het Van Bergenpark kenmerkt zich door het historisch markante Sint Antoniusgebouw, dat transformeert naar een residentie met 20 appartementen. Rechts achter dit prachtig verbouwde, monumentale pand komen 14 sociale huurappartementen in Tilia, die NBU voor ons ontwikkelt en bouwt.

Sint Antonius

Ideaal wonen voor 1 of 2 personen
De nieuwbouwappartementen zijn ongeveer 50 m2 met 1 slaapkamer. Alle woningen krijgen een eigen berging. En kies je voor een appartement op de begane grond? Dan hoort daar ook een tuin bij.

Namen van bomen
Bij de ontwikkeling van Van Bergenpark hebben alle gebouwen in 2019 een naam gekregen. Ze zijn vernoemd naar bomen die in het inrichtingsplan terugkomen.

Verhuur en oplevering
Als de bouw vlekkeloos verloopt, zijn de appartementen in het eerste kwartaal van 2022 klaar. De verhuur van deze woningen gaat via www.klikvoorwonen.nl. We verwachten ze in het vierde kwartaal van dit jaar aan te bieden. Heb je interesse, zorg dan dat je bij Klik voor Wonen ingeschreven staat. Dat is sowieso goed als je op zoek bent naar een huurwoning in West-Brabant.

Bouwlocatie met rechtsonder de plaats waar de 14 sociale huurappartementen komen

Bouwlocatie maart 2021