Een koopwoning van Alwel Makelaardij

Ben je op zoek naar een koopwoning in de gemeenten Breda, Etten-Leur of Roosendaal? Dan ben je bij Alwel Makelaardij aan het juiste adres. Wij verkopen voormalige huurwoningen en nieuwbouwhuizen. De opbrengsten hiervan zet Alwel opnieuw in. Bijvoorbeeld om nieuwe, betaalbare huurwoningen te bouwen. Of om onze huizen te renoveren, zodat ze blijven voldoen aan de wensen van onze huurders. Ook verduurzamen staat hoog op onze agenda.

Nu te koop!

Nieuwsgierig welke huizen op dit moment te koop zijn? Kijk voor ons actuele aanbod op Corpowonen.nl. En volg onze Facebookpagina. Onze huizen staan ook op Funda.nl (aangeboden door Corpowonen).

Woningaanbod per mail ontvangen

Wil je op de hoogte blijven van onze beschikbare koopwoningen?
Klik hier om je wensen aan te geven. Dan krijg je een mailtje als er nieuwe huizen te koop zijn, die bij jou aansluiten!

Kan ik mijn huurhuis kopen?

Alwel heeft ruim 25.000 huurwoningen in de regio Breda, Etten-Leur, Roosendaal. Toch zijn de wachtlijsten voor deze huizen lang. Daarom komen de meeste van onze huurwoningen niet in aanmerking voor verkoop.

Het aantal huurwoningen dat wij verkopen, is in balans met het aantal huizen dat we bijbouwen. Natuurlijk kun je de vraag altijd aan ons voorleggen. Stuur hiervoor een mailtje naar: makelaardij@alwel.nl

KoopGarant: kopen met korting

Alwel Makelaardij verkoopt soms ook huizen met KoopGarant. Hiervoor hebben wij een licentie afgesloten bij Stichting OpMaat.
Een KoopGaranthuis kun je kopen voor een lagere prijs, mét terugkoopgarantie. Zo maken we een koopwoning voor een grotere groep mensen betaalbaar. In de brochure lees je hoe dit werkt.

KoopGarant: woning terugverkopen aan Alwel

Je hebt verhuisplannen en wilt je KoopGarantwoning terug verkopen aan Alwel. Waar moet je hierbij allemaal rekening mee houden? Bekijk hiervoor het stappenplan, de checklist en de brochure. Ook kan je alle informatie over Koopgarant terugvinden op www.opmaat.nl

Wil je het terugkoopproces definitief in gang zetten?
Geef dan via onderstaande link jouw gegevens door. Wij zullen het verzoek dan oppakken en contact opnemen via ons administratieprogramma "Corpoflow".

Om de waarde van jouw KoopGarantwoning vast te stellen, taxeren we de woning. In de meeste gevallen (opgenomen in de voorwaarden), nemen wij de kosten hiervan voor onze rekening. Als de woning recent (tot 2 jaar terug) is getaxeerd waarbij wij de kosten betaalden, zijn de kosten van de volgende taxaties voor eigen rekening.

Ik wil een verzoek voor terugverkopen doorgeven
KoopGarant: hypotheek

Heb je een KoopGarantwoning en wil je de hypotheek oversluiten en/of verhogen? Dan moet je hiervoor in de meeste gevallen toestemming aanvragen

In KoopGarant & Hypotheek lees je hoe dit werkt. Als er toestemming is vereist, stuur hiervoor dan een mailtje naar: makelaardij@alwel.nl