Cadeautje: gratis hulp voor lagere energierekening

Onze huurders in Etten-Leur, Terheijden en gemeente Moerdijk krijgen een duurzaam cadeau van de HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur (HBV) aangeboden!

Je kunt gratis een persoonlijk advies krijgen over het verlagen van jouw energiekosten. Dan mag je ook nog voor 50 euro energiebesparende producten bestellen. Zo kan je verbruik van stroom en gas flink dalen, én betaal je minder.

Omlaag die meter: persoonlijk advies en gratis producten
De HBV zet geld van de fusiebesparing in voor deze actie. Zo jou helpen ze jou met energiebesparing. Via kleine maatregelen en nieuwe gewoontes.


De energieadviseur helpt je eventueel ook bij het installeren van de bestelde producten. Daarna kun je zelf je energieverbruik online bijhouden, resultaten bekijken en vragen stellen aan jouw adviseur. Wil je graag dat hij/zij na een tijdje nog een keert langskomt, dan kan dat natuurlijk.

Als je je aanmeldt voor 'Omlaag die meter' krijg je bezoek van een energieadviseur; uiteraard gebeurt dit veilig met coronamaatregelen.

Tijdens dit huisbezoek nemen jullie samen een vragenlijst door. En op basis daarvan krijg je een persoonlijk advies voor slim besparen. Ook ontvang je een tegoedbon. Hiermee mag je voor 50 euro winkelen in de webshop: www.omlaagdiemeter.nl.Vragen of aanmelden?
Huur je een huis bij Alwel in Etten-Leur, Terheijden of de gemeente Moerdijk (Moerdijk, Zevenbergschen Hoek of Zevenbergen) en wil je dit jaar nog profiteren van het aanbod dat de HBV doet. Stuur dan een mailtje met naam, adres en telefoonnummer naar: info@omlaagdiemeter.nl. Liever eerst nog wat meer weten, bel dan naar: 085 13 03 647 of 06 53 33 57 57 (HBV, Jan van Iersel).

HBV-plan krijgt veel steun
Voor de uitvoering van dit HBV-plan is de Stichting Duurzaam STOER in de arm genomen. Zij werkt al jaren met energieadviseurs, voor particulieren, gemeenten, scholen en bedrijven. Voor dit project geldt ook een nauwe samenwerking met Alwel, Centrum voor Wonen en energie coöperatie DuurSaam Etten-Leur.